неділя, 10 липня 2016 13:54

Манера подачі пісень на сцені не змінювалась 47 років - Макаревич

Манера подачі пісень на сцені не змінювалась 47 років - Макаревич

Перед виступом на головній сцені фестивалю Atlas Weekend, Андрій Макаревич розповів, що група "Машина времени" запланувала тур містами України в підтримку нового альбому "Вы".

"Також у вересні має бути два концерти у Москві, а тур Росією... Всяке може статися, - цегла на голову впаде… Тому поки не відомо", - сказав музикант.

На фестивалі група виконала хіти: "Пока горит свеча", "За тех кто в море", "Марионетки" і "Новый поворот", а також кілька нових пісень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 48 років тому виникла "Машина времени"

"Процес написання музики і манера подачі пісень на сцені абсолютно не змінилися за всі 47 років існування групи, - каже Андрій Макаревич. - Ідеї нових композицій з'являються у всіх учасників групи, ми думаємо над ними, розбираємо, придумуємо аранжування. З тих композицій, які згодом стали хітами, можна згадати "Однажды мир прогнется под нас". Ця пісня спочатку нікому не сподобалася, крім мене. Ми трохи посиділи над нотами, змінили два акорди - і пісня почала подобатися всім".

Гурт "Машина времени" мав завершити перший день фестивалю. Його виступ запланували на 22:30. Однак через великі черги на вході, виступи всіх музикантів організатори змістили на 2 год. Останньою співала Джамала.

Зараз ви читаєте новину «Манера подачі пісень на сцені не змінювалась 47 років - Макаревич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі