пʼятниця, 24 липня 2015 15:54

Майкл Джексон хотів знятися у "Зоряних війнах"

Майкл Джексон хотів знятися у "Зоряних війнах"
Фото: Walt Disney Picture

Актор Ахмед Бест, який озвучив персонажа по імені Джа Джа Бінкс в "Зоряних війнах",повідомив про те, що цю роль намагався дістати співак Майкл Джексон, передає Vice.

"Майкл Джексон дуже хотів зіграти цю роль, але Джордж Лукас вибрав мене. Джордж говорив, що Джексон хоче грати Джа Джа в гримі, як у своєму кліпі Thriller. Але Лукас, по-перше, хотів, щоб Джа Джа був намальований на комп'ютері. А по-друге, Майкл Джексон перетягнув на себе увагу від фільму. Джордж навряд чи цього хотів", - пояснив Бест.

Бест також зізнався, що не шкодує про те, що погодився озвучити розкритикованого фанатами франшизи Бінкса — представника раси гунган, що став основним комічним персонажем в трилогії-приквел "Зоряних воєн". За словами актора, він не приймає ненависть глядачів до незграбного героя на свою адресу.

У 2006 році, через сім років після своєї першої появи на кіноекрані у фільмі "Зоряні війни. Епізод 1. Прихована загроза", Джа Джа Бінкс був визнаний найогиднішим кіноперсонажем в історії за результатами опитування, проведеного порталом LoveFilm.com.

Після ролі Бінкс Бест знімався в основному на телебаченні, займався власним ситкомом "Це не може бути моє життя" і неодноразово озвучував Джа Джа в мультфільмах і відеоіграх по "Зоряним війнам". Він також займається продюсуванням і пише сценарії.

 
Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон хотів знятися у "Зоряних війнах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі