вівторок, 14 травня 2013 11:31

Майк Тайсон буде головним героєм мультсеріалу

Майк Тайсон буде головним героєм мультсеріалу
Фото: Reuters

Телеканал Adult Swim покаже анімаційний комедійний серіал, головним героєм якого стане Майк Тайсон. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Мультфільм буде називатися "Загадки Майка Тайсона" ("Mike Tyson Mysteries"). У кожній із серій Тайсону належить розслідувати обставини певної загадкової події (як приклад наводиться історія про письменника-перевертня, який не може завершити роботу над романом). Допомагати у розслідуваннях Тайсону будуть голуб, що говорить і магічне татуювання на обличчі.

Боксер сам озвучить свою мультиплікаційну копію. Крім того, передбачається, що в серіал включать епізоди, в яких на екрані буде з'являтися не анімаційний, а справжній Тайсон.

Виробництвом серіалу займається Warner Bros Animation. Тривалість кожної з серій "Загадок Майка Тайсона" буде 15 хвилин. Виходити в ефір вони будуть раз на тиждень.

Раніше Майк Тайсон виконував епізодичні ролі в декількох повнометражних кінофільмах. Зокрема, він брав участь у зйомках комедій "Похмілля у Вегасі" і "Дуже страшне кіно 5".

Зараз ви читаєте новину «Майк Тайсон буде головним героєм мультсеріалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі