Ексклюзиви
понеділок, 19 січня 2015 13:31

Лора Палмер з'явиться в продовженні серіалу "Твін Пікс"

Лора Палмер з'явиться в продовженні серіалу "Твін Пікс"
Лора Палмер. Кадр з "Твін Пікса", 1990 року

Актриса Шеріл Лі, яка виконала роль Лори Палмер в серіалі "Твін Пікс", зніметься в продовженні проекту. Про це вона заявила під час фестивалю Twin Peaks у Великобританії. Уривок з інтерв'ю з опублікований на офіційному сайті телешоу. Міні-серіал планується випустити в 2016 році.

Також на фестивалі було анонсовано участь у проекті актора Дэны Эшбрука, який зіграв в оригінальному серіалі молодого чоловіка головної героїні - Боббі Брігса.

13 січня стало відомо, що до ролі агента ФБР Дейла Купера повернеться актор Кайл Маклахлен.

Творці серіалу Девід Лінч і Марк Фрост у жовтні оголосили про повернення "Твін Пікс" на екрани. Пояснюючи причини цього рішення, Лінч і Фрост нагадали шанувальникам про фінальний епізод, в якому Лора Палмер промовляє, звертаючись до Дейла Купера: "Ми зустрінемося через 25 років".

Серіал "Твін Пікс" транслювався в США протягом двох сезонів, з квітня 1990 по червень 1991 року. Він включає 30 серій. Сюжет розгортається навколо вбивства школярки Лори Палмер, яке розслідує спеціальний агент ФБР Дейл Купер. У 1992 році випустили повнометражний фільм "Твін Пікс: Крізь вогонь" (Twin Peaks: Fire Walk with Me), що розповідає передісторію серіалу. Картина отримала негативні відгуки критиків і не окупилася в прокаті.

Зараз ви читаєте новину «Лора Палмер з'явиться в продовженні серіалу "Твін Пікс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі