четвер, 21 червня 2012 13:10

Linkin Park записали трейлер до фільму "Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів"

Linkin Park записали трейлер до фільму "Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів"
Відео на пісню Powerless до "Президента Лінкольна" відзняли на концерті Linkin Park в Берліні. Фото: mv4you.net

Всесвітньо відомий гурт Linkin Park, який нещодавно відвідав Україну, записав спеціальний музичний трейлер до нового фільму Тимура Бекмамбетова "Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів".

Бекмамбетов зняв музичне відео на пісню Powerless до "Президента Лінкольна" на концерті Linkin Park в Берліні.

"Мені здається, тільки з Linkin Park ми можемо створювати гідне звучання для нашого фільму, - вважає Бекмамбетов. - Для нас справжньою честю була робота з групою над цим музичним трейлером".

Пісня Powerless закінчує новий альбом Linkin Park під назвою Living Things, який був записаний спільно Ріком Рубіном і Майком Шинодою та буде випущений студією "Уорнер Бразерс Рекордс" в 2012 році.

3D-екшн "Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів" виходить в український прокат 28 червня 2012 року. Фільм розповість про один з найвідоміших американських президентів, який окрім формування американської нації займається ще і полюванням на вампірів. Продюсером стрічки виступив Тім Бертон.

Зараз ви читаєте новину «Linkin Park записали трейлер до фільму "Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі