четвер, 24 грудня 2015 12:10

Квентін Тарантіно назвав свій фільм року

Квентін Тарантіно назвав свій фільм року

Режисер Квентін Тарантіно назвав найкращий фільм з тих, які йому вдалося побачити у році, що минає. Постановник виділяє фільм "Шалений Макс: Дорога Люті", до якого раніше ставився упереджено, повідомляє КиноПоиск.

"Я отримав копію "Шаленого Макса" на 35-міліметровій плівці та ознайомився з ним у себе вдома, на що у мене пішов цілий вікенд, оскільки я тричі намагався підступитися до цього фільму. Я деякий час чинив опір йому, бо думав: "Божевільний Макс" без Мела Гібсона? Забудьте про це!" У світі, де є Мел Гібсон, як можна взагалі затвердити на цю роль Тома Харді? Я навіть хотів відкрито виступити проти фільму і популяризувати хештег #NotMyMax. Потім я побачив кіно і сказав собі: "Так, воно приголомшливе". І Харді дуже хороший в ньому", - розповів режисер.

Національна рада кінокритиків США також відзначила "Дорогу люті". Крім того, стрічка включена в шорт-лист претендентів на "Оскар" в категорії "Найращі візуальні ефекти" і, можливо, буде фігурувати і в інших номінаціях на престижну премію.

Зараз ви читаєте новину «Квентін Тарантіно назвав свій фільм року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі