понеділок, 18 лютого 2013 15:07

Кращим україномовним кліпом назвали відеоролик "У мене між ногами" гурту Ot Vinta

Кращим україномовним кліпом назвали відеоролик "У мене між ногами" гурту Ot Vinta
Гурт Ot Vinta. Фото: dozor.com.ua

Гурт Ot Vinta став переможцем проекту "Найкращі кліпи року" від музичної компанії Navsi100.com.

Кліп "У мене між ногами…" набрав найбільшу кількість голосів у номінації "Найкращий україномовний кліп", в якій найближчими конкурентами гурту були "Антитіла", Арсен Мірзоян та Руслана.

"Сама пісня існує давно. А кліп на неї ми зняли минулого року ще весною, - каже Юрко Журавель, лідер гурту Ot Vinta. - Це було 19 травня у місті Рівному. Вирішили взяти участь у рівненькому велодні. І кліп знімати під час флешмобу. Зібрали всіх людей - знайомих та друзів - що люблять велосипеди і суто рівненськими силами відзняли кліп".

"Можна сказати, що силами та камерами рівненських операторів - і тих, хто на весіллі працює і тих, хто на телебаченні - знімали відео за один раз. Тобто стартували на веломарафоні і кількома камерами провели зйомку. Потім зібрали усе відео і змонтували кліп", - пояснює Юрко Журавель.

Визначення найкращих відеоробіт українських виконавців та режисерів тривало два місяці – з грудня до лютого. За цей час кліп "У мене між ногами…" набрав понад 3500 унікальних голосів від відвідувачів порталу та шоу-бізнесових та телевізійних експертів, яких також було запрошено дати свою оцінку номінантам.

Також, визначали номінантів і в інших категоріях. Переможцем в номінації "Видовищний кліп" стала відеоробота на пісню Едуарда Романюти "Invincible".

У категорії найкращий поп-кліп найбільше проголосували за пісню Тіни Кароль "Ніжно", а в номінаці кращий рок-кліп - за відео АнтитілА "Невидимка".

Зараз ви читаєте новину «Кращим україномовним кліпом назвали відеоролик "У мене між ногами" гурту Ot Vinta ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі