середа, 15 квітня 2015 17:55

Короткометражки українського режисера відібрано до польського та італійського кінофестивалів

Короткометражки українського режисера відібрано до польського та італійського кінофестивалів
Фото: facebook.com/sukholytkyysobchuk

До Міжнародного конкурсу короткометражних фільмів 55-го Краківського кінофестивалю відібрано короткометражний фільм Дмитра Сухолиткого-Собчука "Інтерсекція". Про це повідомляє Ukrcinema.

Програмні директори фестивалю називають "Інтерсекцію" традиційним споглядальним документальним фільмом. Дмитро Сухолиткий-Собчук фіксує камерою один день життя циганської спільноти малого румунського міста, що знаходиться на перехресті провінційної дороги та міжнародного шосе. Двадцятихвилинна "Інтерсекція" вироблена у ко-продукції України та Румунії.

Краківський кінофест триватиме з 31 травня по 7 червня.

А з 28 травня по 10 червня у Падові (Італія) проходитиме кінофорум River Film Festival. На ньому буде презентовано відеопоетичну роботу режисера "Гіпноз". Її було створено на вірш Грицька Чубая, в рамках одного з нових проектів Фестивалю "CYCLOP" - першої "Відеопоетичної Лабораторії". Дмитро Сухолиткий-Собчук керував зйомками, у яких брали активну участь Юлія Вротна, Женя Белінець та Назар Белинець.

Зараз ви читаєте новину «Короткометражки українського режисера відібрано до польського та італійського кінофестивалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі