вівторок, 13 грудня 2011 17:55

Концерт Вакарчука і Бабкіна подивилися 65 тисяч глядачів

Концерт Вакарчука і Бабкіна подивилися 65 тисяч глядачів

Закінчилася пряма трансляція з концерту нового проекту Святослава Вакарчука "Брюссель", в якому взяли участь учасники "Океану Ельзи", Дмитро Шуров і Сергій Бабкін.

"Ніколи не хвилювалися перед концертами, кожен з нас дав їх мільярд. Хвилювалися, щоб все було якісно технічно", - зазначив Вакарчук під час концерту. Говорив трьома мовами: українською, російською та англійською.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук з проектом "Брюссель" дає концерт в інтернеті

"Коли прослухаєте альбом вдома, зверніть увагу на те, що пісні зв'язані між собою. Ми не претендуємо на виконання рок-опери, але певна послідовність все таки є. Спочатку літак, потім якісь зміни, переживання. Однією з найкращих пісень альбому вважаю "Зелений чай". Музика і слова Сергія Бабкіна, він же її виконує. Остання пісня в альбомі, мала дуже довгу долю й випадково потрапила в цей альбом, могла спокійно увійти до платівки "Океану". Присвячуємо її всім, хто сьогодні був з нами. Це – цікаві, люди, що мислять, зі своєю позицією. Я писав її для себе, але й для вас. Називається - "Де я", - зазначив лідер "Океану Ельзи".

Концерт подивилися близько 65 тисяч глядачів.

"Дуже приємно, що стільки людей з нами. Якби Діма Білан поставив посилання на своєму "Твіттері", 300 тисяч було би", - пожартував Вакарчук на прощання й заграв на біс "Адреналін".

Альбом студійної якості можна завантажити з інтернету.

Зараз ви читаєте новину «Концерт Вакарчука і Бабкіна подивилися 65 тисяч глядачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі