вівторок, 03 грудня 2013 13:09

Концерт оперника Гришка, який підтримує "регіоналів", у Львові скасували

Концерт оперника Гришка, який підтримує "регіоналів", у Львові скасували
Володимир Гришко

Сьогодні у обласній філармонії Львова мав відбутися концерт Володимира Гришка. Відомий оперний співак мав виступити дуетом разом із Ростиславом Кушиним. На рекламних білбордах по місту розписано, що співаки виконуватимуть пісні найрізноманітніших жанрів: класики, лірики, поп та шансону. Та під обід працівники філармонії повідомили - концерт відмінено.

"Не буде сьогодні концерту Гришка. Відмінили. Через що? Ну та через..., не знаю через що. Концерту не буде. Організатори розірвали угоду орендування залу. Концерт не перенесли, просто скасували", - сказала у телефонній розмові журналісту Gazeta.ua касирка філармонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народний артист Гришко назвав святою сцену, на якій стоять "регіонали"

Нагадаємо вчора на Львівському майдані, учасники обіцяли відвідати концерт тенора Володимира Гришка з тухлими яйцями. А також написали йому звернення.

"Шановний, пане Гришко. Звертається до вас львівський Євромайдан. Чули, що ви маєте намір виступити 3 грудня в 19.00 годині в Львівській філармонії. Ми цінимо ваш талант і захоплюємося вашими піснями. Та львів'янам, які вийшли на площу протестувати проти свавілля влади і позорної відмови від інтеграції, неприємно, що ви відкрито підтримуєте Віктора Януковича. Нещодавно, виступаючи перед зібраним і проплаченим "антиєвромайданом", ви назвали цю сцену "святою". А також підтримували призупинення євроінтеграції. Тому, вибачте, але нам не приємно знаходитися поруч вас на одному гектарі. Будь ласка перенесіть свій виступ в Міжгір'я або Крим".

Гроші за квитки в касі філармонії обіцяють людям повернути. Кажуть мають для цього всю необхідну суму.

Нагадаємо, нещодавно Гришко виступив на мітингу в підтримку чинної влади і назвав сцену, з якої говорили "регіонали", святою.

Зараз ви читаєте новину «Концерт оперника Гришка, який підтримує "регіоналів", у Львові скасували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі