Ексклюзиви
пʼятниця, 16 січня 2015 12:59

Концерт "Океану Ельзи" на "Олімпійському" покажуть в 100 кінотеатрах України

Концерт "Океану Ельзи" на "Олімпійському" покажуть в 100 кінотеатрах України

26 лютого відбудеться прем'єра фільму-концерту OE.20 Live In Kyiv, знятого під час виступу гурту "Океан Ельзи" на НСК "Олімпійський" у Києві 21 червня 2014 року. Картина знята компанією FILM.UA, яка також працює над документальним фільмом про групу. Про це повідомляє Cultprostir.

Оператором фільму став британець Енді Хорнер, який раніше працював над створенням відеоматеріалів для Depeche Mode, AC/DC, Pet Shop Boys та інших виконавців. У його розпорядженні під час зйомок була найпотужніша ПТС (пересувна телевізійна станція) в Україні.

"Для передачі масштабності події камери працювали не тільки під час концерту, але й до нього – фіксували, як змінювався "Олімпійський", як будувалася сцена, встановлювалася техніка, як в день концерту чаша стадіону наповнювалася десятками тисяч глядачів, а потім арена знову повернулася до звичайного життя", - розповіли творці фільму. Завдяки використанню новітніх технологій запису звуку було зроблено все, щоб у глядача склалося відчуття присутності на стадіонному концерті.

Нагадаємо, виступ "ОЕ" на НСК "Олімпійський" став самим відвідуваним комерційним концертом в історії України. Його відвідали близько 70 тисяч глядачів. На шоу, яке тривало більше трьох годин, група виконала 35 пісень.

Сьогодні також був опублікований трейлер фільму.

Зараз ви читаєте новину «Концерт "Океану Ельзи" на "Олімпійському" покажуть в 100 кінотеатрах України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі