Ексклюзиви
пʼятниця, 28 лютого 2014 16:42

Концерт "Океана Ельзи" в Петербурзі остаточно скасували

Концерт "Океана Ельзи" в Петербурзі остаточно скасували
Фото: staywithme.com.ua

Концерт "Океан Ельзи", який мав відбутися у Петербурзі 31 березня, остаточно скасовано, повідомив представник організатора заходу - компанії "Єврошоу".

Раніше стало відомо, що концерт не відбудеться на сцені Льодового палацу. Його представник пояснив скасування неврегульованими "фінансовими розбіжностями". Після цього в "Єврошоу" повідомили, що досягнута домовленість з адміністрацією "Сибур Арени" на Крестовському острові про проведення заходу там. Тепер організатори оголосили про остаточне скасування заходу.

"Концерт скасовано з двох причин - одностороннє розірвання договору оренди адміністрацією Льодового палацу, а також тому, що "Сибур Арена" технічно не підходить", - сказав представник промоутера. Гроші за квитки можна повернути в касах Льодового палацу.

Скандал навколо групи вибухнув після того, як петербурзький депутат Віталій Мілонов звернувся до міністра культури РФ Володимира Мединскому з проханням скасувати концерт гурту, музиканти якого, на думку парламентарія, займають антиросійську позицію. Лідер групи Святослав Вакарчук прокоментував повідомлення про нібито скасований концерт посиланням на свою пісню "Я не здамся без бою" і запропонував "мільйон російських рублів" тому, хто надасть відео, де він виступає проти Росії чи російської мови.

Зараз ви читаєте новину «Концерт "Океана Ельзи" в Петербурзі остаточно скасували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі