вівторок, 03 лютого 2015 13:24

"Кому вниз" присвятили пісню "Правому сектору"

"Кому вниз" присвятили пісню "Правому сектору"
Фото: facebook.com

Рок-гурт "Кому вниз" оприлюднив кліп на пісню "Ми випрягли волів" до річниці створення ОУН (Організація Українських Націоналістів), яка відзначається 3 лютого. Композиція присвячена воїнам "Правого сектора", пише Cultprostir.

Пісня "Ми випрягли волів" написана на слова Анатолія Лупиноса – українського поета-дисидента і політичного діяча, який провів 12 років у радянських в'язницях і психіатричних клініках. Причиною для переслідувань Лупиноса стало те, що в травні 1971 року він виступив у пам'ятника Тарасу Шевченку в Києві, віддаючи данину поваги українському поетові.

Пісню на слова Лупиноса разом з фронтменом "Кому вниз" Андрієм Середою виконують також соліст групи "Сокира Перуна" Арсеній Белодуб і представник "Правого сектора" Андрій Бондаренко. За кілька днів до прем'єри нової композиції вона була анонсована в формі відео-тізера. "Мудрі кажуть: гарантія миру – це закопати сокиру війни", –говорить в цьому промо-ролику Арсеній Белодуб. "Разом з ворогом", – додає Андрій Середа.

Зараз ви читаєте новину «"Кому вниз" присвятили пісню "Правому сектору"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі