середа, 07 грудня 2011 11:00

Кліп Duran Duran заборонили показувати на MTV за надмірну відвертість

Кліп Duran Duran заборонили показувати на MTV за надмірну відвертість

Кліп на пісню Duran Duran "Girl Panic!" був заборонений до показу на телеканалах MTV і VH1, повідомляється на сайті Contactmusic.

Ролик, хронометраж якого перевищує дев'ять хвилин, визнали дуже відвертим. Ще однією причиною, з якої канали відмовилися демонструвати кліп, нібито став надлишковий продакт-плейсмент.

Режисером згаданого кліпу є Йонас Акерлунд. Раніше він співпрацював з Мадонною, Roxette, Rammstein, Metallica, Полом Маккартні і багатьма іншими групами і виконавцями. У поставленому Акерлундом ролику "Girl Panic!" знялися відомі топ-моделі - Наомі Кемпбелл, Єва Герцигова, Сінді Кроуфорд, Хелена Крістенсен і Ясмін Ле Бон. Всі вони зображують учасників Duran Duran - дають інтерв'ю, беруть участь у фотосесіях, розважаються в готелі і навіть грають на музичних інструментах. Самі музиканти в кліпі з'являються в образах журналістів і портьє.

Пісня "Girl Panic!" входить в 13-й і останній на сьогоднішній день альбом Duran Duran "All You Need Is Now". Запис доступна в цифровому форматі з грудня 2010 року, на фізичних носіях - з березня 2011 року. У середині квітня 2011 трек "Girl Panic!" також було видано у вигляді синглу.

Примітно, що 30 років тому, в 1981 році, канал MTV вже відмовлявся показувати один з кліпів Duran Duran без цензури. Йдеться про ролик на композицію "Girls on Film", що входила до дебютного альбому групи. Кадри з цього кліпу присутні в "Girl Panic!".

Зараз ви читаєте новину «Кліп Duran Duran заборонили показувати на MTV за надмірну відвертість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі