четвер, 22 серпня 2013 13:44

Клінт Іствуд зніме фільм про найкращого снайпера за всю історію США

Клінт Іствуд зніме фільм про найкращого снайпера за всю історію США
Фото: Reuters

Клінту Іствуду запропонували зайнятися постановкою фільму "Американський снайпер" ("American Sniper"), претендентом на режисерське крісло якого раніше був Стівен Спілберг.

Це екранізація однойменної автобіографії "морського котика" Кріса Кайла, опублікована в 2012 році. Він вважається кращим снайпером за всю історію збройних сил США. За час служби він убив не менше 160 чоловік. Сам Кайл загинув у лютому 2013 року - його застрелив психічно неврівноважений ветеран Едді Рут.

У березні 2013-го в пресі з'явилася інформація про те, що "Американський снайпер" стане наступною режисерською роботою Спілберга. Однак на початку серпня з'ясувалося, що кінематографіст відмовився від участі у зйомках фільму. Скорыш за все Спілберг і компанія Warner Bros. не змогли узгодити бюджет картини.

Головну роль в "Американському снайперы" повинен виконати Бредлі Купер. Він також є одним з продюсерів фільму. Дата початку зйомок поки не відома. Остання режисерська робота Клінта Іствуда - біографічна стрічка "Дж. Едгар", що розповідає про життя першого голови ФБР Джона Едгара Гувера. Фільм, головну роль у якому виконав Леонардо ді Капріо, випустили в листопаді 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Клінт Іствуд зніме фільм про найкращого снайпера за всю історію США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі