пʼятниця, 12 лютого 2016 10:40

Київський електронний гурт Us випустив дебютний альбом

Київський електронний гурт Us випустив дебютний альбом
Фото: Us

Київський електронний гурт Us випустив дебютний міні-альбом "Ground Zero" та live відео. У Ground Zero увійшли 6 англомовних треків, створені музикантами впродовж декількох років.

"Один трек створювався близько трьох років тому, інший - всього пару місяців тому. За цей період наші життєві погляди і музичний світогляд мінялися, тому й треки, що увійшли до ЕР, різні за настроєм, за звучанням, ідеями. Ми бачимо в цьому плюс, окільки всі пісні вийшли різноманітні, виношені, дозрілі, і слухач не повинен нудьгувати", - розповідають музиканти.

Всі вокальні партії альбому "Ground Zero" виконані Іваном Розіним і Максом "MXMN" Смоголем - на відміну від більшості випущених раніше синглів Us, які були записані в колаборації з запрошеними вокалістами.

У деяких композиціях присутні живі інструменти, інші треки - на 100% електронні. Так музиканти намагалися створити індивідуальне звучання кожної пісні, яке б точно втілювало її суть.

"У живих інструментах є "повітря", крім того, вони відмінно передають характер і темперамент граючого, чого не завжди скажеш про електроніку. Просто вона бере іншим: тембр електронного інструменту може виявитися воістину унікальним і, хоч як парадоксально, цілком "живим" по відчуттю", - кажуть вони.

Альбом "Ground Zero" (епіцентр, точка відліку) отримав назву одного з треків, присвяченого ситуації в Україні. Для Us цей ЕР дає відлік студійних релізів і є першим серйозним "пострілом".

Зараз ви читаєте новину «Київський електронний гурт Us випустив дебютний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі