пʼятниця, 04 квітня 2014 10:30

Киянам показали позитивну весну від українських митців
6

3 квітня у столичній галереї "Мистецька збірка" відкрилася збірна виставка відомих українських художників. Назвали її - "SPRING EMOTIONS".

Це своєрідні казкові краєвиди, які зображають силу весни, енергію та оптимізм. Весняні емоції втілені в яскравих і потужних образах, створених відомими українськими митцями минулого і сучасності.

Як зазначають куратори виставки, це свого роду ознаменування нового циклу життя країни і кожної людини, відродження віри, передчуття чогось дуже важливого. Після відвідання експозиції хочеться жити, творити, любити.

"Цього року весна українців тривожна у зв'язку з останніми політичними подіями та від того не менш прекрасна. Вона ніжна і сповнена мужності. Сподіваюсь, ця виставка додасть сили і натхнення моїм співвітчизникам", - каже Максим Волошин, директор галереї "Мистецька збірка".

Тут можна побачити класику українського живопису і роботи сучасних митців: М. Приймаченко, С. Шишко, З. Шолтес, В. Непийпиво, І. Беклемішева, М. Максименко, К. Ломикін, І. Шутєв, А. Кашшай, Е. Контратович, А. Криволап, М. Деяк, В. Дейсун.

Виставка триватиме до 27 квітня. Галерея знаходиться по вулиці Терещенківській, 13. Вхід вільний.

Зараз ви читаєте новину «Киянам показали позитивну весну від українських митців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі