четвер, 04 лютого 2016 10:46

Кириленко проведе нараду щодо заборони ввезення книг з РФ

Кириленко проведе нараду щодо заборони ввезення книг з РФ
Фото: cultprostir.ua

Віце-прем'єр-міністр - міністр культури України В'ячеслав Кириленко скликає нараду щодо заборони ввезення книг з РФ.

На нараді, яка запланована на наступний тиждень, розглянуть ініціативу народного депутата Остапа Семерака про заборону ввезення на територію України книжок з Росії, повідомляє Укрінформ.

"Це питання неоднозначне. Є звернення народного депутата Семерака. Як і на будь-яке інше звернення, є реакція уряду у вигляді доручення прем'єр-міністра на чотири міністерства, на скликання Міністерства економіки як профільного щодо розгляду цієї ініціативи. Робота ведеться. Я думаю, що наступного тижня я скличу нараду як віце-прем'єр", - зазначив Кириленко.

"Точно, як кіно ми заборонили, тому що там російські військові і "менти" бігають під час російсько-української війни, так само можна підійти до книги і через відповідні експертні комісії допускати книгу, яка не має жодного антиукраїнського змісту, і забороняти ще на вході книгу, яка має відверто антиукраїнський зміст. Але для цього треба створювати відповідну експертну раду, яка здійснюватиме цей контроль на митному кордоні України", - сказав Кириленко.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко проведе нараду щодо заборони ввезення книг з РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі