понеділок, 11 квітня 2016 21:31

Кіновечір: три історії від дочки ірландського політика

Кіновечір: три історії від дочки ірландського політика
Фото: startwish.ru

Ірландська письменниця Сесілія Ахерн підкорила не тільки любителів любовних романів, ай шанувальників мелодрам. Екранізації її творів не менш популярні, ніж літературні твори. Сесілія народилася в сім'ї політика.Її батько Берті Ахерн був прем'єр-міністром Ірландії з 1997-го по 2008 рік.

Свій перший роман Ахерн написала 2002-го, коли їй був 21 рік. Любовна історія P.S. I Love You продавалася в понад 40 країнах. 2007-го її екранізували.

P.S. Я люблю тебе

Холлі і Геррі були ідеальною парою, але їхнє щастя обірвалося після жахливої ​​трагедії. Холлі залишилася вдовою. Але навіть після смерті чоловік не залишає свою кохану дружину. Завчасно він залишив їй сім послань. Вони повинні допомогти пережити втрату. Кожне закінчується постскриптумом "Я люблю тебе".

Головні ролі у фільмі виконали Хіларі Суонк і Джерард Батлер

У 2014 році з'явилася екранізація роману Ахерн "Там, де закінчується веселка". У прокат фільм вийшов під назвою "Love, Rosie"

З любов'ю, Розі

Розі та Алекс дружили з дитинства і планували й далі рухатися по життю разом. Але на випускному Розі вагітніє від найпопулярнішого хлопця в школі і змушена осісти в рідному містечку. Алекс один дотримується створеного ними плану, вступає до університету і їде підкорювати світ. Але ні час, ні відстань не можуть вплинути на їх почуття одне до одного.

Письменниця особисто пише сценарії до екранізацій своїх творів. Крім того вона виступила як продюсер і співавтор серіалу "Samanta Who?" (2007-2009)

Хто така Саманта?

Протягом двох сезонів глядачі стежать за пригодами головної героїні, яка після нещасного випадку пролежала в комі 8 днів і втратила пам'ять.

Прийшовши до тями, вона починає по шматочках збирати своє життя, яке, як, виявилося, було сповнене помилкових решень. Нова Саманта готова все виправити.

Зараз ви читаєте новину «Кіновечір: три історії від дочки ірландського політика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі