неділя, 19 квітня 2015 19:49

Кіновечір: три історії про письменників, в яких не все так просто

Кіновечір: три історії про письменників, в яких не все так просто
Фото: lavinak.ru

Життя письменників може бути не менш захоплюючим, ніж їхні твори. Тут є місце для любові і зради, розчарування і успіху, інтриг і загадок. Пропонуємо вашій увазі кілька фільмів про таємниці літературного світу.

Рубі Спаркс / Ruby Sparks (2012)

У літературних колах Келвін не потребує представлення - він молодий і талановитий, а його кар'єра почалася більш ніж успішно. Але на зміну успіху прийшов творчий застій і Келвін вирішив закликати музу. Він вигадує чарівну дівчину на ім'я Рубі Спаркс, яка розуміє його як ніхто. І ось одного прекрасного ранку цей вигаданий ідеал оживає в його будинку.

Жовтоокі крокодили / Les yeux jaunes des crocodiles (2014)

Після зради чоловіка, який з молодою коханкою поїхав в Африку розводити крокодилів, Жозефіна змушена сама виховувати двох дочок. Вона поєднує наукову роботу з додатковими підробітками, але грошей все одно не вистачає. І тут її багата і безтурботна сестра пропонує вигідну угоду - Жозефіна напише за неї роман, а світська левиця Ірис позбавить її від фінансових проблем.

Слова / The Words (2012)

Рорі Дженсен мріє стати відомим письменником і це бажання настільки велике, що він вирішує не зупинятися ні перед чим. Виявивши рукопис невідомого автора, він видає його за свій твір і отримує гроші, успіх і славу. Але таємниці минулого не можна приховувати вічно, і одного разу  справжній автор літературного твору знаходить Рорі.

Зараз ви читаєте новину «Кіновечір: три історії про письменників, в яких не все так просто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі