четвер, 27 серпня 2015 16:21

До Києва вчергове приїде російська поетеса Віра Полозкова

До Києва вчергове приїде російська поетеса Віра Полозкова

Концерт поетеси і музиканта Віри Полозкової знову відбудеться в Києві. Артистка приїде з традиційним складом музикантів, які супроводжують поезію. 30 серпня в клубі Atlas ( (Київ, вул. Артема 37-41) прозвучить абсолютно нова програма.

"Те, що Полозкова крута, говорити вже не доводиться, це апріорі. Просто не всім щастить народитися і жити серед вільних духом людей. Але, незважаючи на що панує сьогодні мракобісся серед сіверян, глибокі і осудні повинні триматися поруч. І я знаю, що цей концерт для неї буде кшталт подвигу, і мені хочеться бути свідком", - заявив Олег "Фагот" Михайлюта, ТНМК.

"Наприклад, вона народила такого Федора, що теплішає навіть у Санкт-Петербурзі взимку. А ще у неї чоловік (з Пітера, звичайно) Саша, який вміє грати колискові на бас-гітарі. Більше того - хоч я хлопчик, і соромно зізнатися, але я можу пустити сльозу під вірші Полозкової. Я навіть набив татуювання на спині з текстом "Знову не ми". Тому 30 серпня всі, хто хоч скільки-небудь рятується поезією - приходьте і ми потанцюємо" - зазначив головний редактор Playboy Влад Іваненко.

Зараз ви читаєте новину «До Києва вчергове приїде російська поетеса Віра Полозкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі