середа, 21 вересня 2011 11:26

Карл Фріерсон хоче одружитися з українкою

Карл Фріерсон хоче одружитися з українкою

Соліст німецького гурту "De Phazz" і шоу-мен Карл Фріерсон хоче одружитися з українською дівчиною. Про це він розказав під час перебування на фестивалі "Джаз Коктебель". Виступає тут вшосте. Буває з концертами і в інших містах України.

"Було би непогано, якби моя наступна дружина була українкою. У неї не повинно бути шикарних форм, але мають бути українські очі. Щоб була впевнена у собі. Я сильний чоловік і хочу мати поруч із собою таку ж жінку. І вона має хотіти дітей. Від попереднього шлюбу маю чотирьох: 20-річну, 19-річну та 16-річну доньок і 8-річного хлопчика. І хочу ще. Для цього маю писати пісні. Діти – це дуже дороге задоволення. Напишу ще один хіт – значить готовий до ще однієї дитини. Але все ж для початку треба знайти жінку", - розказав Фріерсон.

У попередньому шлюбі Фріерсон прожив 20 років. Подейкують, що артист не раз заводив романи з місцевими дівчатами під час "Джаз Коктебелю".

"Коли справа доходить до кохання, завжди роблю дурні помилки. Мав стосунки з українською дівчиною. Думав, що це кохання, але насправді не бачив реальності. Навчився на своїх помилках і сподіваюсь, що наступного разу моє серце не розіб'ється", - зазначив співак.

У Коктебелі Фріерсон безперешкодно гуляв Набережною, купував сувеніри. Вечеряв у місцевому ресторані "Крим". Пив коньяк та пиво. Хазяїн закладу пригостив його запеченою бараниною на ребрі. Виступав двічі, так як один із артистів через хворобу не зміг приїхати на фестиваль. Наступного року Фріерсон на час "Джаз Коктебелю" планує взяти відпустку й приїхати у якості гостя.

Зараз ви читаєте новину «Карл Фріерсон хоче одружитися з українкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі