Ексклюзиви
пʼятниця, 20 листопада 2015 15:01

Із плакатів "Голодних ігор" в Ізраїлі вирізали головну героїню стрічки

Із плакатів "Голодних ігор" в Ізраїлі вирізали головну героїню стрічки

З деяких плакатів, що рекламують останню частину "Голодних ігор" в Ізраїлі, зникла актриса Дженніфер Лоуренс. В Єрусалимі та ще в деяких містах вони зображують лише абстрактну вогняну корону - тобто від звичайних плакатів, які зображують головну героїню Кітнісс Евердін із луком та стрілами в оточенні вогню, залишили тільки фон. Про це повідомляє Variety.

У більшості ізраїльських міст, між тим, розвісили стандартні постери. Як пояснює видання, в Єрусалимі таке рішення ухвалили, щоб уникнути конфлікту з ультраортодоксальними жителями. Ініціатива належить не владним структурам, а піар-організаціям, які займаються розповсюдженням стрічки.

"На жаль, ми змушені бути обережними, так як часто стикалися з актами вандалізму", - пояснив один із піар-менеджерів картини.

У Єрусалимі дійсно неодноразово зривали плакати із зображеннями жінок. Ортодоксальні іудеї вважають, що образ західних жінок не відповідає моральним нормам Ізраїлю, тому будь-які їхні фотографії або картинки слід забороняти.

Фільм "Голодні ігри: Сойка-переспівниця. Частина 2", що розповідає про дівчину, яка очолила революцію, вийшов на екрани Ізраїлю 19 листопада. Франшиза - екранізація книжкової трилогії Сьюзен Коллінз. Перша картина з'явилася 2012 року, друга ("Голодні ігри: І спалахне полум'я") — 2013-го. Фільм за останнью книгою - "Голодні ігри: Сойка-переспівниця" - вирішили розбити на дві частини з релізами 2014 і 2015 рр.

Зараз ви читаєте новину «Із плакатів "Голодних ігор" в Ізраїлі вирізали головну героїню стрічки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі