Ексклюзиви
середа, 29 жовтня 2014 13:05

Ісландська актриса Бйорк прорекламувала кінофестиваль "Молодість"

 

У середу, 29 жовтня, в рамках МКФ "Молодість" відбудеться показ документального фільму "Björk: Biophilia Live". На своїй сторінці у Facebook співачка написала, що дуже рада участі фільму в київському кінофестивалі, повідомляє Cultprostir.

Фільм Пітера Стрікленда буде показаний в програмі "Спеціальна подія": це буде українська прем'єра фільму, який являє собою кінематографічну версію концерту Бйорк, що відбувся 3 вересня 2013 року в Лондоні.

Під час виступу співачка виконала композиції з альбому 2011 Biophilia. Бйорк уважно стежить за фестивальною долею документального фільму.

"Раз уже Бйорк анонсує покази "Молодості", ми віримо, що в залі в середу ввечері буде аншлаг. Навіть складно сказати, чого на екрані буде більше - кіно чи музики. Головне, що там буде Бйорк. Чекаємо в кінозалі всіх київських меломанів і кіноманів", - поділився програмний відділ МКФ "Молодість".

Зараз ви читаєте новину «Ісландська актриса Бйорк прорекламувала кінофестиваль "Молодість"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі