пʼятниця, 17 серпня 2012 17:51

"Індіану Джонса" випустять в прокат в IMAX

"Індіану Джонса" випустять в прокат в IMAX
Фото: gigabot.org

"Індіана Джонс: У пошуках втраченого ковчега" вийде в прокаті IMAX у вересні, відразу перед виданням франшизи про шукача пригод на Blu-ray.

Студія Paramount Pictures, яка володіє правами на франшизу "Індіана Джонс", ще не підтвердила інформацію, проте на багатьох американських сайтах онлайн бронювання кінотеатральних квитків вже почався продаж. Перший сеанс "Індіани Джонса" в IMAX пройде 7 вересня. Очікується, що компанія зробить офіційну заяву вже на цьому тижні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український фільм без слів посів друге місце у Швейцарії

18 вересня стартує продаж видання "Індіана Джонс: Повні пригоди" на Blu-ray.

"Індіана Джонс: У пошуках втраченого ковчега" вийшов на екрани в 1981 році. Далі пішов приквел "Храм долі" (1984), а пізніше продовження пригод невгамовного археолога "Останній хрестовий похід" (1989) і "Королівство Кришталевого черепа" (2008). Крім того, існує телесеріал з 22 епізодів "Хроніки молодого Індіани Джонса". У всіх повнометражних фільмах головну роль виконував актор Гаррісон Форд. У всіх чотирьох частинах продюсером і сценаристом виступив Джордж Лукас, а режисером - Стівен Спілберг.

Зараз ви читаєте новину «"Індіану Джонса" випустять в прокат в IMAX». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі