четвер, 21 травня 2015 13:29

"Хватит все воровать у всех!" - конкурсантку від Росії на Євробаченні звинуватили в плагіаті

"Хватит все воровать у всех!" - конкурсантку від Росії на Євробаченні звинуватили в плагіаті

Українська співачка і колишня учасниця "Євробачення" Анастасія Приходько розкритикувала виступ у півфіналі конкурсу російської виконавиці Поліни Гагаріної, звинувативши її в плагіаті - на її думку, зроблена дизайнером Олександром Тереховим сукня копіює вбрання, в якому співала Дженніфер Лопес в кінці березня в шоу American Idol.

"Сукня, як у Лопес, тільки у Дженніфер було дужа красива: багато дорогої тканини, шик і блиск, а не ганчірочка! А так кричали "пендоси", а самі крадуть 3D платі як у Дженніфер Лопес;)) Росія досить крадіжки !!!", - заявила Приходько на своїй сторінці в Instagram, для порівняння виклавши фото американської та російської виконавиці. "Росія вкрала сукню Дженіфер Лопес!!! Мости вони зводять!!! Вистачить все красти у всіх!!! Ганьба", - написала вона на своїй сторінці в Facebook.


Погодився з Приходько і журнал Viva!. "Росія навіть на Євробаченні примудрилася щось анексувати і при цьому з подивом запитувати: "А хіба ми щось вкрали?", - йдеться на сторінці видання.

Продюсер Першого каналу Росії Юрій Аксюта відкинув звинувачення в плагіаті, що пролунали на адресу конкурсантки "Євробачення" від РФ Поліни Гагаріної після її виступу на першому півфіналі. Він заявив, що сам придумав плаття-екран Гагаріної, що нагадує аналогічний наряд Дженніфер Лопес на одному з її шоу, передає радіостанція "Говорит Москва".

"Ідея була моя і режисера Олексія Голубєва, якого я запросив допомагати робити номер для Поліни. Сукню Дженніфер Лопес — проекційна. Вона фактично зливалося зі сценою. У нас це просто біла сукня з довгим шлейфом, подолом. Воно більше асоціюється з віденськими балами", — пояснив Аксюта.

Він додав, що сукня з проекцією використовували багато артистів і до Лопес

Зараз ви читаєте новину «"Хватит все воровать у всех!" - конкурсантку від Росії на Євробаченні звинуватили в плагіаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі