пʼятниця, 04 жовтня 2013 09:04

Художник показав як насправді виглядає кисень - нова виставка в Києві
10

У просторі галереї "Боттега", що по вулиці Михайлівська, 22б показують арт-проект художника зі Львова Дениса Струка. Представлені арт-роботи об'єднали єдиною темою - "Кисень".

"Кисень – простий, прозорий, непомітний, але наявний в кожному нашому подиху, пронизує життя, обумовлює його. Це – найзагальніший образ, він об'єднує в собі низку розрізнених деталей, що переплітаються у суцільне полотно життя" - йдеться в анотації до художнього проекту.

На виставці представлені не лише картини. Є також скульптурні інсталяції зі шматків скла та білих куль. Денис Струк експериментує з матеріалами та кольорами. Представлені роботи художник підпорядкував "філософії кисню" - циркуляція кисню в організмі неспинна і кожен вдих унікальний, бо відбувається тут і зараз. Так само неспинним та унікальним є рух колективного, спільного, ґрунтовного, до надр якого звертається митець.

Роботи Дениса Струка можна побачити у просторі "Боттега" до 12 жовтня. Київська галерея працює до 20:00 (неділя та понеділок - вихідні).

Денис Струк народився у Дніпропетровську в 1978-му році. У 2003-му закінчив Львівську Академію Мистецтв за спеціальністю художнє скло. Зараз живе та працює у Львові.

Зараз ви читаєте новину «Художник показав як насправді виглядає кисень - нова виставка в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі