вівторок, 11 лютого 2014 15:10

Хіти Queen встановили рекорд продажів

 

Збірник хітів Queen побив рекорди продажів у Великобританії. Сумарний тираж альбому "Greatest Hits" 1981 року на даний момент склав 6 мільйонів екземплярів. У британських чартах уперше зафіксований такий показник продажів.

Як повідомила компанія Official Charts Company, що займається підрахунком продажу музичних записів, на даний момент збірник хітів Queen є в кожній третій сім'ї у Великобританії.

На другому місці в оприлюдненому рейтингу продажів з'явився альбом найпопулярніших хітів групи ABBA 1981 року (5,1 мільйона копій), на третьому - альбом The Beatles 1967 року "Sgt pepper's Lonely Hearts Club Band" (також 5,1 мільйона примірників). Крім того, до п'ятірки найбільш продаваних альбомів усіх часів увійшли платівка Adele "21" 2011 року (4,7 мільйона) і альбом Oasis 1995 року "what's The Story (Morning Glory)" (4,6 мільйона).

У збірку кращих хітів Queen 1981 року входить всього 17 композицій. Зокрема, на платівці представлені пісні "Somebody to Love", "Crazy Little Thing Called Love", "don't Stop Me Now", "Bohemian Rhapsody", "We Are the Champions" і "We will Rock You". У рік свого релізу альбом зайняв перші місця в чартах Великобританії, Німеччини, Австрії, Нідерландів і Нової Зеландії.

Зараз ви читаєте новину «Хіти Queen встановили рекорд продажів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі