вівторок, 15 травня 2012 11:05

Г'ю Лорі та Стівен Фрай робитимуть новий проект

Г'ю Лорі та Стівен Фрай робитимуть новий проект

Літератор і комік Стівен Фрай возз'єднується з коміком і музикантом Г'ю Лорі, з яким подружився ще в Кембриджі і прославився завдяки комедійним серіалів "Чорна гадюка" (Blackadder), "Шоу Фрая та Лорі" (A Bit of Fry & Laurie, 1989-1995) і "Дживс і Вустер" (Jeeves and Wooster). Про це повідомив сам Фрай в понеділок у своєму Twitter.

"Ми з Лорі затіяли спільний проект і скоро знову будемо працювати разом. Вибачте за таємничість - розповім більше, як тільки зможу", - говорить цей запис.

В останні вісім років життя Лорі займався, головним чином, зйомками серіалу "Доктор Хаус" (House MD). За роль геніального діагноста Хауса актор отримав два "Золотих глобуси" і цілу колекцію інших нагород. Проте останнім часом аудиторія серіалу почала скорочуватися, і канал Fox прийняв рішення завершити його на восьмому сезоні. Остання, 177-а серія, буде показана 21 травня.

У перервах між зйомками Лорі записав блюзовий альбом.

Стівен Фрай тим часом знімався у фільмах "V - значить вендета", "Шерлок Холмс: гра тіней" і "Хоббіті". Також він випустив кілька книг, в тому числі "Неповну і остаточну історію класичної музики", "Стівен Фрай в Америці" і "Хроніка Фрая".

Зараз ви читаєте новину «Г'ю Лорі та Стівен Фрай робитимуть новий проект». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі