середа, 21 вересня 2016 11:55

Гурт Bahroma презентував кліп на пісню "Тихо"

Гурт Bahroma презентував кліп на пісню "Тихо"

Український поп-рок гурт Bahroma презентував новий відеокліп на пісню "Тихо" з останнього альбому "+ - =".

"Всі звикли до того, що в кадрі має бути присутнім артист, але ми пішли іншим шляхом, адже хотіли уникнути кон'юнктури, – розповідає соліст групи Роман Бахарев. – Нам важливо достукатися до самої суті, не показуючи синхронів і уникаючи штампів, нав'язаних телебаченням".

Кліп "Тихо" знімали в Берліні. Його режисер Анатолій Сачівко, засновник колективу Apache Crew. Станцювала у відео Ліза Рябініна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала показала відео на пісню "1944"

"Це - пісня про самотність. У ній йдеться про те, що кожному з нас у житті зустрічаються люди, які з'являються у ньому не просто так. Часто вони супроводжують нас обмежений час, а потім, можливо, йдуть, виконавши свою місію. Дуже важливо вчасно розгледіти таку людину в натовпі", – зазначив фронтмен гурту Bahroma Роман Бахарев. - Apache дуже сильні танцюристи. Я хотів співпрацювати з ними в майбутньому. Мені подобається, як за допомогою танцю, мови тіла передають емоції. Це нічим не можна замінити".

23 вересня Bahroma виступить на Atlas Stage в рамках Гогольfest-2016, а 24-го зіграє у Дніпрі на October Rock Fest.

Нагадаємо, у кліпі українського гурту зняли більш як 100 селян.

Зараз ви читаєте новину «Гурт Bahroma презентував кліп на пісню "Тихо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі