понеділок, 22 грудня 2014 23:50

Шпиталізовано генерала Климчука, який звільняв Маріуполь

Шпиталізовано генерала Климчука, який звільняв Маріуполь
http://24tv.ua/

В понеділок о 16:25 до Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова з черепно-мозковою травмою доставили генерал-майора МВС Миколу Климчука.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на "Інтерфакс-Україна". 

Як повідомило агентству інформоване джерело, травму було отримано в результаті падіння з висоти 4,5 м на території Донецького аеропорту.

"Спершу генерала доправили в маріупольську лікарню, потім перевели в лікарню імені Мечникова в Дніпропетровську. Наразі триває операція", - повідомило джерело.

У вересні 2014 року президент Петро Порошенко нагородив Климчука орденом Богдана Хмельницького II ст. "за особисту мужність і героїзм, виявлені в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України".

"Начальник управління з охорони громадського порядку Головного управління Національної гвардії України генерал-майор Микола Климчук, будучи керівником об'єднаного угрупування в секторі "М" у період з 28 травня до 9 липня спланував і реалізував звільнення центральної частини Маріуполя. Об 11:45 над мерією міста Маріуполь замайорів державний прапор України. Наслідком успішної операції стало затримання та знешкодження понад 100 сепаратистів, заволодіння значною кількістю зброї та техніки", - повідомила прес-служба Нацгвардії.

Зараз ви читаєте новину «Шпиталізовано генерала Климчука, який звільняв Маріуполь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути