вівторок, 01 жовтня 2013 14:17

Держагентство з питань кіно готує новий закон про кінематограф

Держагентство з питань кіно готує новий закон про кінематограф

Державне агентство України з питань кіно розробляє новий закон про кінематограф. Про це повідомив начальник управління державного регулювання та реалізації кінопроектів Держкіно Станіслав Притула, пише Інтерфакс-Україна.

"На сьогоднішній день розробляється новий проект закону України про кінематограф. Я думаю, найближчим часом цей проект закону буде оприлюднено, ми зможемо провести його широке обговорення. Зараз він на початковій стадії обробки, є нариси", - сказав він на прес-конференції в Києві.

"Ми зрозуміли, що вносити незліченну кількість поправок до старого закону про кінематограф не дасть того ефекту, якщо виписати нову законодавчу базу в сфері кінематографа", - зазначив він.

Продюсер і режисер Олена Фетісова у свою чергу зазначила інтернет-піратство як одну з проблем, на яку нарікають продюсери, "яка порушує майнові права і держави, і продюсера".

Зараз ви читаєте новину «Держагентство з питань кіно готує новий закон про кінематограф ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі