пʼятниця, 27 лютого 2015 13:42

Голлівудські акторки отримали "Анатомічний Оскар" за оголення в кадрі
4

"Німфоманка"
Джуліанна Мур

Видання "Mr. Skin" вже в 16-й раз визначило лауреатів премії Anatomy Awards - альтернативного "Оскара", який вручають найкращим еротичним фільмам. Про це повідомляє видання Mr. Skin.

Лауреаткою 16-го "Анатомічного Оскару" стала 30-річна Скарлетт Йохансон. Вона отримала одразу дві нагороди в номінаціях "Повне оголення" і "Найкращий голий дебют". Нагороди досталися зірці за роль Лаури у фільмі "Побудь в моїй шкурі".

Премія "Найкращі груди" досталась Олександрі Даддаріо за роль в серіалі "Справжній детектив". У подібній номінації "Найкраща зйомка грудей" перемогла стрічка Ларса фон Трієра "Німфоманка". Еротична драма Ларса фон Трієра "Німфоманка" забрала одразу три відзнаки. Журі відзначило сцени за участю англо-французьких актрис Шарлотти Генсбур і Стейсі Мартін.

56-річну Шерон Стоун обрали найкращою за "50 голих сцен" в картині "Під маскою жиголо", а 54-річну Джуліанну Мур за "Довічний внесок в еротичний кінематограф".

Джуліанна Мур єдина, хто отримав не лише "Анатомічний", а й справжній "Оскар".

До речі, фільм "50 відтінків сірого" "Анатомічного Оскара" не отримали.

Загалом було названо переможців у 37 номінаціях.

Зараз ви читаєте новину «Голлівудські акторки отримали "Анатомічний Оскар" за оголення в кадрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі