вівторок, 19 липня 2016 17:57

"Голлівуд — це міф, який мене не цікавить" - кінорежисер Крістіан Петцольд

"Голлівуд — це міф, який мене не цікавить" -  кінорежисер Крістіан Петцольд

"Голлівуд - режисерська мрія. Вони рвуться туди, щоб створити картинку 1950-х. Але такого Голлівуду давно не існує. Мені перевалило за 50 і цей міф мене більше не цікавить. Я вважаю за краще сидіти в Берліні, працювати з друзями і відчувати незалежність", - каже німецький кінорежисер Крістіан Петцольд. Він приїхав на Одеський міжнародний кінофестиваль показати свої фільми.

Ретроспектива Крістіана Петцольда на ОМКФ включила 4 картини: "Барбара", "Еріх", "Йєлла" і "Фенікс". Картини будуть показані в Фестивальному центрі "Батьківщина" з 17 по 20 липня.

"Мені подобається змішувати "поп" з такими темами, як холокост. Я люблю розповідати історію про те, що відбувається після, про повернення додому. Голлівудська картинка голокосту мені не цікава,"- продовжує Петцольд.

Фільм Крістіана "Привиди" був включений до конкурсної програми Берлінського кінофестивалю, а сам Петцольд став одним з лідерів "Берлінської школи" і улюбленцем критиків.

Зараз ви читаєте новину «"Голлівуд — це міф, який мене не цікавить" - кінорежисер Крістіан Петцольд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі