Ексклюзиви
середа, 30 липня 2014 15:07

ГОГОЛЬFEST відкриває безкоштовну школу документалістів

ГОГОЛЬFEST відкриває безкоштовну школу документалістів

Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST оголошує набір студентів у кіношколу. Навчання безкоштовне і проходитиме з 10 серпня по 21 вересня, повідомляє cultprostir.

Організатори зазначають, що метою навчання є формування універсального документаліста, який може створювати і просувати якісні документальні фільми власноруч, без знімальної групи та великого бюджету.

Програма кіношколи складатиметься з ворк-шопів по режисурі документального кіно, драматургії документального кіно, монтажу (теорія та практика), операторській майстерності, продюсуванню.

Лекторами кіношколи стануть режисери Катерина Горностай та Ольга Прівольнова, а також журналіст і відео-репортер Богдан Кутєпов.

Відзняті студентами роботи будуть презентовані під час фестивалю.

Нагадаємо, восьмий мультидисциплінарний фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST відбудеться у Києві з 11-го по 21 вересня, на території колишнього заводу металоконструкцій.

Зараз ви читаєте новину «ГОГОЛЬFEST відкриває безкоштовну школу документалістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі