середа, 17 лютого 2016 15:49

Герой коміксів Росомаха стане жорсткішим та брутальнішим

Герой коміксів Росомаха стане жорсткішим та брутальнішим
Фото: mlive.com

Творці кіно коміксу "Росомаха - 3", який вийде на екрани навесні 2017 року, планують зробити головного героя більш брутальним та додати йому жорсткості.

Таким чином фільм з Хью Джекманом в головній ролі може отримати рейтинг R, який передбачає певне вікове обмеження аудиторії: глядачі до 17 років зможуть потрапити на сеанс тільки в супроводі батьків.

Продюсери кінокомпанії 20th Century Fox наважилися на такій хід після приголомшливого успіху "Дедпула" - фільм з рейтингом R про зухвалого антигероя показав рекордні касові збори в перші вихідні прокату.

Джекман виконував роль Росомахи в трилогії "Люди Ікс", а також у фільмах "Люди Ікс: Росомаха" (2009) і "Росомаха: Безсмертний" (2013).

Росомаха (Джеймс Хоулетт, також відомий як Логан) — вигаданий герой коміксів Marvel, що вперше з'явився у 181 номері коміксів про Халка у жовтні 1974 року.
Мутант Росомаха має надзвичайні здібності та по три кігті на кожній руці, які ховаються у передпліччі. Його скелет був штучно покритий вигаданим надміцним сплавом Адамантієм, який неможливо пошкодити після його набуття твердої форми. Згодом він отримує і захисний механізм від зовнішніх психічних втручань. Росомаха володіє бойовими мистецтвами.

Зараз ви читаєте новину «Герой коміксів Росомаха стане жорсткішим та брутальнішим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі