понеділок, 21 липня 2014 12:33

Газманов, Кобзон і Валерія потрапили в "чорний список" Латвії через позицію по Україні

Газманов, Кобзон і Валерія потрапили в "чорний список" Латвії через позицію по Україні
Фото: divomedia.ru

Рішенням глави міністерства закордонних справ Латвії Едгарса Ринкевича троє російських діячів культури - Олег Газманов, Йосип Кобзон і Алла Перфілова (Валерія) - внесено в "чорний список", пише ИТАР-ТАСС з посиланням на прес-службу зовнішньополітичного відомства.

Раніше Ринкевич заявляв, що це рішення пов'язане з ситуацією в Україні.

Ринкевич пояснив, що якщо на момент початку дії "чорного списку" артисти будуть перебувати на території Латвії, їм доведеться виїхати. "Шоу з арештами і залученням поліції для видворення цих осіб ні в якому разі не буде", - підкреслив він.

13-й міжнародний конкурс молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля", придуманий композиторами Ігорем Крутим і Раймондом Паулсом, пройде в юрмальському концертному залі "Дзінтарі" з 22 по 27 липня. Глава МЗС Латвії вважає, що у зв'язку з подіями на Україні проведення фестивалю недоречно. Схожу позицію займає і міністр культури Латвії Даце Мелбарде.

Зараз ви читаєте новину «Газманов, Кобзон і Валерія потрапили в "чорний список" Латвії через позицію по Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі