четвер, 26 травня 2016 04:15

Гарфілд з'явиться у кінофраншизі

Гарфілд з'явиться у кінофраншизі

Кінокомпанія Alcon Entertainment купила права на екранізацію знаменитих коміксів Джима Девіса "Гарфілд".

Про це пише Cultprostir.

Вперше комікс про рудого іронічного кота Гарфілда і його господаря Джона з'явився 1978 року. Відтоді його неодноразово екранізували. На телеекранах сім сезонів протримався анімаційний серіал "Гарфілд і його друзі".

2004-го в прокат вийшла ігрова повнометражна версія історії "Гарфілда", а через два роки відбувся реліз продовження стрічки "Гарфілд-2". 2007 року з'явилася повнометражна анімаційна стрічка "Справжній Гарфілд", за нею - два сиквели.

Продюсери нової франшизи Стівен Вегнер, Ендрю Косів, Бродерік Джонсон і Джон Коен задумали екранізувати всі комікси Джима Девіса.

"Це буде найповніша історія пригод нашого улюбленця Гарфілда. Особисто я його обожнюю тому, що він чарівний і егоїстичний одночасно. Ні перед чим не зупиниться заради досягнення своєї мети, а це означає, що з ним може статися що завгодно. Він приречений на нескінченні випробування і щасливі фінали, коли можна розтягнутися на дивані та з'їсти пару відер лазаньї", - розповів Джон Коен.

Зараз ви читаєте новину «Гарфілд з'явиться у кінофраншизі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі