четвер, 17 грудня 2015 16:43

"Форсаж 7" визнано рекордсменом за кіноляпами

"Форсаж 7" визнано рекордсменом за кіноляпами

Фільм Джеймса Вана "Форсаж 7" очолив рейтинг фільмів з найбільшою кількістю помилок. Експерти нарахували 41 кіноляп у стрічці. Про це повідомляє Nzherald.

Найуважніші глядачі називають однією з найбільш кричущих помилок у блокбастері – епізод із перегонами, в яких брав участь персонаж Джейсона Стетхема. "Спочатку показується, що він сідає у Maserati з тонованим склом, а в наступному епізоді ми бачимо Maserati з прозорим склом, за кермом якого сидить водій у шоломі", - пояснюють експерти.

Окрім того, уважні глядачі відмічають, що у сцені в лондонській лікарні над ліжком встановлені типові американські розетки.

Друге місце у рейтингу посів блокбастер Кевіна Треворроу "Світ Юрського періоду". Експерти нарахували у ньому 33 помилки.

Незважаючи на всі ці кіноляпи, обидві картини зібрали у світовому прокаті понад 1 млрд доларів.

На третьому місці розташувався "Марсіанин" із 21 помилкою. А "Спектр" і "Шалений Макс: Дорога люті" із 16 і 15 помилками замикають п'ятірку.

Також до десятки цього антирейтингу потрапили "Термінатор: Генезис", "Людина-Мураха", "П'ятдесят відтінків сірого", "Посіпаки" і "Месники: Ера Альтрона".

Зараз ви читаєте новину «"Форсаж 7" визнано рекордсменом за кіноляпами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі