вівторок, 25 жовтня 2011 13:50

Фільми про Гаррі Поттера перестануть продавати до кінця року

Фільми про Гаррі Поттера перестануть продавати до кінця року

Компанія Warner Bros. припинить відвантажувати фільми про Гаррі Поттера в магазини 29 грудня 2011, повідомляє The Hollywood Reporter.

Йдеться про фільми як у форматі DVD, так і Blu-ray. У магазини перестануть надходити не тільки диски з окремими картинами, а й антології - зокрема, "Harry Potter: The Complete 8-Film Collection". Стрічка "Гаррі Поттер та Дари смерті: Частина 2" (восьмий і заключний фільм серії) надійде у продаж на дисках тільки 11 листопада 2011 року. Проте наприкінці грудня Warner Bros. припинить відвантажувати в магазини і цю картину.

Передбачається, що після перерви компанія знову випустить фільми про Поттера у продаж. Такий крок повинен позитивно позначитися на обсягах продажів. Подібної стратегії дотримується, зокрема, компанія Disney.

"Гаррі Поттер і філософський камінь", перший фільм про хлопчика-чарівника з Гогвортсу, вийшов в прокат в 2001 році. Заключну серію випустили на екрани влітку 2011 року. Загальні касові збори всіх восьми фільмів склали в цілому більше семи мільярдів доларів США. Ще більше п'яти мільярдів доларів компанія Warner Bros. заробила завдяки продажу дисків з картинами і розроблених на основі кінострічок відеоігор.

Зараз ви читаєте новину «Фільми про Гаррі Поттера перестануть продавати до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі