вівторок, 03 грудня 2013 15:30

Фільм, який обрали на "Молодості" українські глядачі, виходить в широкий прокат
7

Режисерський дебют відомого французького коміка та актора Ґійома Гальєна виходить в український прокат 5 грудня.

"Хлопці, Ґійом, до столу!" уперше показали на "Двотижневику режисерів" у Каннах, де вона отримала дві нагороди: Ґран-прі Спілки сценаристів та композиторів і Art Cinéma Award. На нинішньому фестивалі "Молодості" фільм показали у міжнародній конкурсній програмі, де вона отримала Приз глядацьких симпатій.

Однойменна вистава за сценарієм Ґальєна багато років з успіхом ішла у Парижі в "Комеді Франсез". Сам Ґальєн виступив у фільмі сценаристом та виконавцем двох головних ролей. У фільмі також знялася і Дайян Крюґер. За сюжетом Ґійом настільки любить свою маму, що намагається її в усьому копіювати - як вона одягається, манеру її спілкування та інтонації. А все через те, що з дитинства вона виховувала свого сина як доньку, якої ніколи не мала.

Дебютна робота відомого французького актора Ґійома Ґальєна за перший тиждень прокату у Франції посіла перше місце за результатами зборів, ставши стрічкою з найкращими стартовими показниками за 2013 рік.

В Україні фільм покажуть у Києві, Львові, Одесі та Харкові. Стрічка демонструватиметься мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Зараз ви читаєте новину «Фільм, який обрали на "Молодості" українські глядачі, виходить в широкий прокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі