четвер, 10 листопада 2016 17:51

Фільм про острів, на якому нам ніколи не побувати

Сьогодні на екрани кінотеатрів вийшов барвистий фільм "Альдабра. Подорож до таємничого острова".

 

Стрічка розповідає про одне з найдивовижніших місць на Землі, з багатою природою і приголомшливою історією.

На відстані 400 км від острова Мадагаскар загубилася справжня цивілізація унікальних мешканців атолу Альдабра. Тут є місце і своєрідним будням, і яскравим моментам світського життя. Людям сюди вхід заборонено. Ризикуючи виявитися в полоні піратів, режисер фільму зі своєю командою дізнався, чим живуть представники місцевої фауни, і був настільки вражений побаченим, що перетворив документальні кадри в розважальний художній фільм.

Ця історія почалася, коли на небі й під водою панували незвичайні істоти. З того часу острів Альдабра разом зі своїми мешканцями шість разів загадково зникав і знову з'являвся. Тут хоробрі дитинчата вікових черепах виповзають на багаті акулами смертоносні мілини, гігантський морський окунь працює охоронцем древніх уламків корабля, а найбільші в світі наземні краби деруться на пальми в пошуках райської насолоди.
Відкрийте для себе красу життя на острові Альдабра, перш ніж він буде втрачений назавжди!

 


Історію кожного героя супроводжує окрема музична тема у виконанні симфонічного оркестру. Для написання складних музичних композицій до фільму Роберту Йішу знадобилося чотири роки.

Міста прокату: Київ, Дніпро, Запоріжжя, Ужгород, Черкаси, Буча, Одеса, Львів, Суми, Харків, Маріуполь, Луцьк, Хмельницький, Тернопіль.

Зараз ви читаєте новину «Фільм про острів, на якому нам ніколи не побувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі