понеділок, 22 грудня 2014 17:35

Фільм "50 відтінків сірого" відкриє Берлінський кінофестиваль

Фільм "50 відтінків сірого" відкриє Берлінський кінофестиваль
Фото: The Hollywood Reporter

Прем'єра еротичної мелодрами "П'ятдесят відтінків сірого" відбудеться 11 лютого 2015 року на відкритті Берлінського кінофестивалю, повідомляє The Hollywood Reporter.

На прем'єрі будуть присутні режисер фільму Сем Тейлор-Джонсон, автор лягла в основу сюжету книги Еріка Л. Джеймс і виконавці головних ролей - Джеймі Дорнан і Дакота Джонсон.

За сюжетом фільму студентка Анастейша Стіл живе разом з близькою подругою-однокурсницею Кетрін Кавана, яка за тиждень до випускного в університеті захворює і просить подругу підмінити її на інтерв'ю в молодого бізнесмена.

Бесіда з Греєм проходить не дуже успішно, і Анастейша впевнена, що вони навряд чи коли-небудь зустрінуться.Однак незабаром Крістіан приходь в господарський магазин, де дівчина працює продавцем. Після цієї зустрічі їх знайомство триває, і Стіл дізнається про таємні сексуальні інтересах мільярдера.

Зараз ви читаєте новину «Фільм "50 відтінків сірого" відкриє Берлінський кінофестиваль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі