понеділок, 30 липня 2012 13:32

"Це відверта брехня!" - відповідь Джамали Ігорю Крутому

"Це відверта брехня!" - відповідь Джамали Ігорю Крутому
Фото: jamala.com.ua

Співачка Джамала на своїй сторінці в Facebook опублікувала розширене звернення до всіх, кого хвилює відмову співачці виступати на "Новій хвилі 2012".

"Я пишу це невелике послання, для того, щоб закрити тему мого невдалого виступу на "Новій Хвилі- 2012". Ми в принципі не хотіли говорити про це, мій пост в Фейсбук був просто "крик душі". Але після офіційних відповідей Ігоря Крутого на прес-конференції 29 липня, в яких прозвучала відверта неправда, я вирішила поширити власне офіційну заяву", - повідомила Джамала.

Нагадаємо, виступ Джамали на музичному конкурсі "Нова хвиля-2012" скасували за день до його початку, і за півгодини до вильоту виконавиці в Юрмалу, де проходить конкурс.

Джамала спростувала "звинувачення" Ігоря Крутого, сказані на адресу української співачки. Вчора він заявив, що Джамала не хотіла виконувати хіти Костянтина Меладзе, а хотіла представити власну пісню.

"Навесні мене запросили в журі українського відбірного туру конкурсу "Нова хвиля". Там ми зустрілися з Ігорем Крутим і Олександром Ревзіним, від яких прозвучала пропозиція взяти участь в Ювілейному концерті Костянтина Меладзе в рамках "Нової Хвилі-2012" і виконати пісню "Океан и три реки". Зізнаюся чесно, я не дуже уявляла, як її виконувати. Мені було складно побачити себе в цій композиції, це, як кажуть, "не моя пісня". Але я дуже поважаю творчість Костянтина Меладзе, тому, в першу чергу, і погодилася виступити. Крім того, мене підкупило, що головний режисер конкурсу запропонував зробити з неї справжній міні-мюзикл - ніби-то я співаю партію Валерія Меладзе, а три чоловічих голоси виконують партії Віагри. І, нарешті, мені була надана повна творча свобода : "Буде весело", - сказав Ігор Якович. І як бачите, виявився правий", - пише Джамала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала приховує, хто їй подарував каблучку

"Потім було 3 місяці підготовки і переговорів, - додає вона. - Спочатку передбачалося, що зі мною будуть співати: Валерій Меладзе! Тимур Родрігес і Домінік Джокер. В результаті з усіх "обіцяних" залишилися тільки Тимур і два молодих учасники "Хвилі". Аранжування було готове задовго до конкурсу, всі партії розподілені, готова пісня відправлена ??музичному продюсеру "Нової Хвилі" Анастасії Лажаєвій. Фінал історії ви вже знаєте: за півгодини до вильоту ми отримуємо смс, що летіти не потрібно. І все. Що стосується моєї сольної пісні - я дійсно хотіла представити нову композицію саме на "Новій Хвилі". Ми відправили її на узгодження Ігорю Крутому, але за 3 місяці так і не отримали жодної відповіді! Ми не стали ставити питання ребром і сконцентрувалися на підготовці пісні Меладзе" .

Також співачка назвала відвертою брехнею те, що вона нібито вимагала сольний виступ на закритті фестивалю.

На додаток до офіційної заяви Джамала пропонує прослухати її версію пісні "Океан и три реки", яка повинна була прозвучати на другий день конкурсу.

Зараз ви читаєте новину «"Це відверта брехня!" - відповідь Джамали Ігорю Крутому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі