вівторок, 27 січня 2015 12:06

Емма Уотсон виконає головну роль в екранізації "Красуні і чудовиська"

Емма Уотсон виконає головну роль в екранізації "Красуні і чудовиська"

Зірка саги про "Гаррі Поттера" Емма Уотсон зіграє головну жіночу роль у музичній кіноверсії казки "Красуня і чудовисько", яку студія Disney планує випустити на екрани в 2015 році. Про це повідомляє Cultprostir.

У 1992 році знаменитий однойменний анімаційний фільм студії Disney отримав Оскар за кращу музику і найкращу пісню, і став першим в історії повнометражним мультиплікаційним фільмом, висунутим Кіноакадемією на Оскар в категорії "кращий фільм року". Режисером нової стрічки виступить Білл Кондон.

"Я безмежно рада, що зіграю роль у стрічці "Красуня та чудовисько". Досі пам'ятаю пісні з улюбленого мультфільму. Немов мені знову шість років. Чесно кажучи, я на сьомому небі від щастя. Знятися у новій версії улюбленого з дитинства діснеївського фільму - велика удача. І я обов'язково буду співати в кадрі. Це просто неймовірно", - поділилася з пресою Емма Уотсон.

Зараз ви читаєте новину «Емма Уотсон виконає головну роль в екранізації "Красуні і чудовиська"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі