неділя, 29 червня 2014 23:22

Ельфійські вуха, арбалет та японська катана – Парад наречених у Рівному
56

80 молодих жінок у білих сукнях та на шпильках пройшлися сьогодні центром Рівного у супроводі байкерів.

Увечері 29 червня в місті провели щорічний Парад наречених. На нього приходять молоді дружини, які хочуть дати нове життя старим весільним уборам. Їх супроводжують чоловіки, родичі та навіть маленькі діти. Парад розпочинається близько 17.30 на вулиці Соборній, звідки учасниці пішки або на мотоциклах прямують до Театральної площі – там для них уже встановили окремий подіум.

Шоу з дефіле та фотосесіями триває більше трьох годин. Організаторки параду Ірина Яськова та Катерина Філатова у такий спосіб хочуть популяризувати сімейні цінності, весілля та радощі подружнього життя. Цього року темою шоу обрали "Наречену казкового світу". Кожній з дівчат стилісти створили образ персонажу з мультфільму або кіно. На запічки та макіяж однієї учасниці йшло по 3-4 години.

Молоді жінки по черзі виходять на подіум та демонструють глядачам свої сукні та вишукані зачіски з живими квітами, блискітками та дротом у волоссі. Кожну нову "наречену" люди зустрічають оплесками й вигуками. Дехто з жінок розкидає у натовп пелюстки троянд або срібний пилок, інші грають очима або посилають повітряні поцілунки. Найбільш екзотичними виглядають Жінка-Кішка зі шкіряним батогом, Наречена з японським мечем-катаною з фільму "Вбити Біла" та злодійка Круелла з мультфільму "101 далматинець", яка елегантно тримає цигарку в мундштуці. Серед учасниць багато діснеєвських принцес.

"Ми побралися четвертого травня цього року. Я переживала, чи встигну на репетиції до параду, - грає батогом юрист Оксана. Поверх білої сукні вона одягла чорний шкіряний корсет. – Я не дивилася кіно про Жінку-кішку, але сам персонаж мені подобається. Коли вийшла з салону, чоловік Олег мене ледве упізнав через яскравий макіяж".

"Я дізналася про кастинг з соціальної мережі. Репетиції почалися ще у травні, щоб сьогодні ми спокійно вийшли у білих сукнях в місто. Мені дуже подобається ця ідея з парадом, бо куди ще одягти свою весільну сукню? Продавати її не планую – це ж історія, – усміхається 25-річна Вікторія Остапчук, із неї стилісти зробили Білосніжку. – З самого ранку усіх дівчат розвезли по 15-ти перукарнях, кожній щось придумали. Особисто мені сподобалася принцеса Жасмін".

Чимало учасниць привели на парад своїх чоловіків та друзів. Вікторія Лувере Тансіа в образі Лісової Феї взяла з собою на парад маленького сина Ділана. Поруч із нею відпочивають після подіуму "Спляча красуня" Катерина Петрик та "Шахеризада" Оксана Голян.

"Чоловіки по-різному реагують. Чули, в декого такі ревнивці, що не хотіли й пускати на парад. А наші легко погодилися, ще й морально нас підтримують - все-таки тяжко цілий день на шпильках на сонці витримати. Але ми із задоволенням прийдемо наступного року. Тут головне не перемога, а участь і гарний настрій", - кажуть учасниці.

"Я – тільки підтримую цю ідею! Весілля – найщасливіший день, чом би не дати коханій можливість ще раз його згадати?" – цілує дружину Надію 25-річний Андрій Варшавський.

Вбрання та зачіски "наречених" оцінює журі з професійних стилістів, щоб визначити найгарніших. Торік на параді у Рівному обирали Королеву квіткового раю.

Зараз ви читаєте новину «Ельфійські вуха, арбалет та японська катана – Парад наречених у Рівному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі