четвер, 25 липня 2013 09:22

Джордж Мартін розповів про нові екранізації своїх містичних романів

 

Джордж Мартін, який гостював у Сан-Дієго на фестивалі Comic-Con, крім "Гри престолів", зачепив і тему екранізацій інших своїх робіт, зокрема романів "Мрії Февра" і "Шість срібних куль".

За словами письменника, правами на кіноадаптацію книги "Skin Trade" ("Шість срібних куль") сьогодні володіє якийсь незалежний продюсер, який підшукує проектрві режисера. Сценарій до майбутньої стрічки вже готовий. На думку Мартіна, який підкреслив, що кастинг відіграє визначальну роль у проекті, ідеальними кандидатурами на головну роль є Стів Бушемі, Пол Джаматті і Вільям Х. Мейсі.

Головний герой цієї історії - іпохондрик на ім'я Уіллі, що живе в провінційному містечку, в якому одного разу выдбуваються страшні вбивства. Уіллі - не звичайна людина, а перевертень. Спокою героя приходить кінець, коли з'ясовується, що всі нещасні, вбиті невідомим маніяком, який знімає з жертв живцем шкіру, також були перевертні. Уіллі починає йти по сліду кривавого мисливця, попутно з'ясовуючи, що щось подібне в його містечку вже траплялося приблизно 20 років тому.

Інший проект Мартіна - "Мрії Февра" - також готовий послужити основою для фільму. Як зізнався письменник, на цю тему він навіть встиг вже переговорити з одним із режисерів, які відвідали Comic-Con.

"Мрії Февра" оповідають не про перевертнів, а про не менш містичних істот - вампірів. Події роману розвиваються в XIX столітті. Досвідчений капітан Ебнер Марш одного разу отримує привабливу пропозицію від таємничого бізнесмена Джошуа Йорка. На гроші багатія Ебнер будує розкішний корабель "Мрії Февра" і відправляється в плавання по річці. У підсумку герой розуміє, що його альтруїст-замовник є вампіром, який має свої підступні плани на їхній річковий похід.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Мартін розповів про нові екранізації своїх містичних романів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі