середа, 24 жовтня 2012 12:32

Джонні Депп знайшов собі ще одну професію

Джонні Депп знайшов собі ще одну професію

Американський актор Джонні Депп спільно з видавництвом HarperCollins займеться виданням серії книг "Infinitum Nihil" ("Ніщо не вічне"). За словами актора, він буде просувати на книжкові прилавки "справжні, щирі і провісні ідеї і голоси", а також "книги, які стоять часу і уваги, але при звичайних обставин не змогли б прорватися до читача".

Першою книгою в цій серії стане "нерозказана історія Боба Ділана" музичного критика та історика Дугласа Брінклі. Вона буде містити безліч раніше не опублікованих інтерв'ю зі знаменитим музикантом і з'явиться у продажу в 2015 році. Депп назвав цю книгу ідеальним початком для серії, а Брінклі заявив, що музика Ділана надихала їх обох з підліткового віку.

Крім того, окремо від серії "Infinitum Nihil", в 2013 році Депп і Брінклі видадуть роман "Будинок на землі", написаний легендарним кантрі-співаком Вуді Гатрі в 1947 році. У ньому розповідається про людей, що борються з банківською системою за часів Великої депресії. Депп і Брінклі напишуть передмову до цієї книги і випустять її спільно з дочкою музиканта Норою Гатрі.

Джонні Депп і Дуглас Брінклі познайомилися ще в дев'яності роки через письменника і журналіста Хантера Томпсона. У той час Депп був його близьким другом і зіграв письменника у фільмі за його ж романом "Страх і ненависть у Лас-Вегасі". У 2005 році Депп і Брінклі брали участь у створенні документального фільму про письменника, а Депп знявся еше в одному фільмі за його романом "Ромовий щоденник".

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп знайшов собі ще одну професію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі