вівторок, 18 листопада 2014 14:55

Джолі завершила зйомки фільму "Біля моря" на Мальті

Джолі завершила зйомки фільму "Біля моря" на Мальті

Новий фільм режисера Анджеліни Джолі із Бредом Піттом та Джолі в головних ролях, є новим проектом Джолі в якості режисера. Йому передує стрічка, основана на реальних подіях, "Нескорений", що виходить в прокат 5 лютого

Студія Universal Pictures оголосила про закінчення принципових зйомок фільму оскароносної Анджеліни Джолі "Біля моря", що є наступним проектом іменитої актриси/режисера після фільму про олімпійського чемпіона та героя війни Луїса Замперіні "Нескорений". Зйомки стрічки "Біля моря" тривали дев'ять тижнів у містечку Мгарр Ікс-Ксіні на острові Гозо, Мальта.

"Біля моря", сценаристом, режисером і продюсером якого виступає Джолі, розповідає зворушливу історію подружжя під час кризи. Дія відбувається у 1970-ті роки у тихому містечку, розташованому на французькому узбережжі. Фільм досліджує одвічні теми болю від втрати і відновлення життя.

"Зйомки на Мальті – це просто неймовірний досвід, мені пощастило тут працювати та пізнавати його багату історію та культурну спадщину, - говорить Джолі. – Я надзвичайно вдячна усім, хто працював над фільмом. Неоціненною є також гостинність та щедрість мешканців острова Гозо".

У фільмі ми зустрінемо американського письменника на ім'я Роланд (Бред Пітт) та його дружину Ванесу (Джолі), колишню танцівницю, які подорожують Францією. Коли Роланд зближується із власниками місцевого кафе-бару (Нільс Арестрап) та готелю (Річард Брінджер), подружжя знайомиться із місцевими мешканцями, які представляють провінційну сільську культуру та уособлюють мудрість, що походить від способу їхнього життя.

За своїм змістом та стилем "Біля моря", в якому також знімаються Мельвіль Пупо та Мелані Лорен, апелює до європейського кіно і театру 60-х та 70-х років: класична історія, дія якої відбувається в певному часі та місці, з універсальними характерами та емоціями.

Окрім Джолі, до закадрової команди фільму увійшли: оператор Крістіан Бергер ("Біла стрічка"); художник-постановник Джон Хутмен ("Нескорений"), редактор Патріція Роммель ("Життя інших"); дизайнер костюмів Елен Мірожнік ("Волл-стріт: гроші не сплять"). Продюсери: Бред Пітт та Анджеліна Джолі. Виконавчі продюсери: Кріс Брігем ("Початок"), Холі Голін-Садовскі ("Нескорений") та Майкл Віейра ("Нескорений").

Зараз ви читаєте новину «Джолі завершила зйомки фільму "Біля моря" на Мальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі