неділя, 05 лютого 2017 12:12

Джамала розплакалася під час відбору на Євробачення

Джамала розплакалася під час відбору на Євробачення
fakty.ictv.ua

На першому півфіналі українського відбору на Євробачення 2017 виступили представники Білорусі гурт Navi, які зробили подарунок Джамалі: заспівали пісню 1944 білоруською мовою.

Джамала не стримала сліз, передає "Факти.ICTV"

Співачка подякувала білорусам за виконання пісні, з якою вона перемогла на головному музичному конкурсі Європи у 2016 році. Гурт Navi – єдиний, який на відборі у Білорусі виконував пісню рідною мовою.

Першими двома фіналістами національного відбору на Євробачення-2017 стали гурт "Сальто назад" і TAYANNA.

Gazeta.ua пропонує переглянути відео їхніх виступів.

"Сальто назад" отримали максимальний бал від журі - 8 балів. Колективу дала 8 балів Джамала та Андрій Данилко. 7 балів отримали від Костянтина Меладзе. Це забезпечило перше місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі фіналісти національного відбору Євробачення

Ще до першого півфіналу нацвідбору співачку TAYANNA називали цьогорічною фавориткою. Зірка проекту "Голос країни-7" записала інструментальну версію своєї ставки на перемогу у національному відборі "Євробачення-2017" із відомим композитором Євгеном Хмарою.

За словами членів журі, емоційний надрив артистки у пісні дуже помітний, втім зайве хвилювання може негативно позначитися на живому виступу у фіналі відбору. Тому Костянтин Меладзе порадив TAYANNA налаштовуватися на відсутність страху та надмірних емоцій.

Зараз ви читаєте новину «Джамала розплакалася під час відбору на Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі